Uncategorized

Chord Gitar Lagu Ati Dudu Wesi – Didi Kempot feat Happy Asmara, Kunci Dasar Mudah Dimainkan

Berikut chord gitar lagu Ati Dudu Wesi yang dipopulerkan oleh Didi Kempot feat Happy Asmara. Hingga kini, karya karya almarhum Didi Kempot tak pernah hilang. Didi Kempot sebelum meninggal hendak merilis lagu Ati Dudu Wesi yang dinyanyikan bersama pedangdut Happy Asmara. Ojo sak penakmu.. kowe ngelarani.. ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji.. nanging nyatane.. tresnomu kui.. ra tulus suci.. wes tak perjuangke..sing mbok karepke.. ning nyatane tresno.. kok anggep raono.. aku iso lungo.. yen mbok sio sio.. timbang soyo loro.. ati iki dudu seko wesi sek raiso saben dino mbok larani keloro loro.. ning njero dodo nambah perih ning ati.. ati iki dudu seko watu sek raiso mbendino mbok gawe tatu tulung lereno.. timbang soyo ajur aku tak terimo mundur.. ojo sak penakmu.. kowe ngelarani.. ojo sak...

Read More